Dantų balinimas

Dantų balinimas – tai estetinė odontologinė procedūra, kurios metu, pasitelkus efektyvias ir visiškai saugias balinamąsias medžiagas, dantims suteikiamas pageidaujamas baltumas.

Siekiant užtikrinti tolygų dantų emalio atspalvį ir efektyvesnį rezultatą, prieš dantų balinimo procedūrą rekomenduojama atlikti profesionalią burnos higieną.

image

Dantų balinimas rekomenduojamas, kai:

  • – Pakeitę spalvą dantys atrodo neestetiškai;
  • – Dėl pageltusių ar parudavusių dantų vengiama šypsotis ir bendrauti;
  • – Nepasitikite savimi;
  • – Norite džiaugtis dailia balta šypsena ir labiau pasitikėti savimi.

Apie procedūrą

  • Tinka – visiems, norintiems baltesnių dantų. Nerekomenduojama nėščioms ir maitinančioms moterims, jaunesniems nei aštuoniolikos metų asmenims.
  • Trukmė – priklauso nuo pasirinkto metodo, nuo 1 val. iki 14 dienų.
  • Procedūrų skaičius – priklausomai nuo pasirinkto balinimo būdo, tačiau gali pakakti ir vienos procedūros.
  • Ar tai skausminga – ne
  • Gijimas – greitas ir neskausmingas.
  • Rezultatai – akivaizdžiai baltesni, gražesni dantys, didesnis pasitikėjimas savimi.
image

Procedūros tikslas

Dantų balinimo tikslas – saugiai, nepažeidžiant dantų emalio ir nepakenkiant bendrai dantų bei dantenų būklei, suteikti dantims pageidaujamą baltumą, užtikrinant dailią estetinę išvaizdą bei didesnį paciento pasitikėjimą savimi.

Dantų balinimo galimybės

Dantų balinimas klinikoje

Įvertinus dantų spalvą, atliekamos dantenas apsaugančios procedūros, o dantų paviršius padengiamas specialia balinamąja medžiaga, kuri aktyvuojama lempos pagalba. Taip balinamoji medžiaga įsiskverbia į giliausius dantų sluoksnius ir vos po vienos maždaug valandą trunkančios procedūros galima džiaugtis trokštamu rezultatu. Gydytojo atliekama procedūra yra visiškai saugi ir neskausminga.

Dantų balinimas namuose

Vizito pas gydytoją metu nuimami dantų atspaudai, pagal kuriuos laboratorijoje pagaminamos individualios dantų balinimo kapos. Kapos, į jas įšvirkštus balinimo gelio, dėvimos gydytojo nurodytą laiką, įprastai apie 2–3 valandas per parą. Balinimas užtrunka 10–14 dienų, priklausomai nuo pradinės ir norimos dantų spalvos bei procedūros efektyvumo. Šis dantų balinimo būdas tinka norintiems džiaugtis baltesniais dantimis, neišeinant iš namų ir procedūrą atliekant patogiu metu.

Naudojamos medžiagos ir technologijos

„Šilutės odontologijos implantologijos klinikoje“ dantų balinimo procedūrą atlieka patyrę odontologijos specialistai, siekiantys užtikrinti, kad dantų balinimas būtų ne tik efektyvus, bet ir maksimaliai saugus. Dantų balinimui naudojamos tik saugios, burnos ertmei nekenksmingos medžiagos ir patikimos bei moksliškai pagrįstos dantų balinimo metodikos.

Procedūros rezultatas

Po procedūros odontologo kabinete dantų balinimo rezultatas matomas iš karto. Pasirinkę balinimą namuose, rezultatu – akivaizdžiai baltesniais, spindinčiais dantimis – galėsite džiaugtis po procedūrų kurso. Tyrimais įrodyta, kad po dantų balinimo išauga pacientų pasitikėjimas savimi bei motyvacija rūpintis burnos higiena.

Svajojate apie baltesnius dantis? Kviečiame apsilankyti „Šilutės odontologijos implantologijos klinikoje“.

Kitos klinikos paslaugos

Jūsų paslaugoms – gydytojų odontologų konsultacijos, profesionali burnos higiena, terapinis ir chirurginis dantų gydymas, estetinis plombavimas, dantų tiesinimas, balinimas, implantavimas ir protezavimas naujausiais metodais.